HTML

infó

Archívum

Angol tanulás, könnyen otthonról

2010.04.26. 12:18 hársfa


Tudod milyen jó érzés, ha érted is azt, amit angolul tanulsz?


Az új angol nyelvtanulási lehetőség: Tudd meg miért van az, hogy sokaknak nem megy az angol nyelvtan !


A mai nyelviskolákban és az iskolai nyelvtanórákon azt feltételezik, hogy mindenki képes hallás után leutánozni az angol hangzókat. DE EZ NEM IGAZ!

Ahelyett, hogy a nyelvtanulás elején megtanítanák a tanulónak a hangzók és hangok helyes kiejtését, inkább hagyják, hogy szenvedjenek évekig, és hagyják, hogy azt gondolják ők "buták vagy nincs nyelvérzékük".

Az angol nyelvtant úgy magyarázzák el, hogy a magyar nyelvtan szavait használják, amivel nem lenne semmi probléma, csakhogy a legtöbben ezeket a szavakat nem is értik. Főleg azért mert a mai oktatásban már a nyelvtan megértése háttérbe szorult. 100 évvel ezelőtt még ez nem így volt.

Nem lenne egyszerűbb úgy tanulni, hogy már a legelején 1-2 óra alatt az ember megtanulja az angol hangzók kiejtését? És nem lenne egyszerűbb, ha minden szakszót azonnal elmagyaráznánk abban a pillanatban, amikor először előfordul? Nem lenne ilyen módon sokkal gyorsabb és könnyebb a tanulás? (Persze akkor az emberek nem költenének annyi pénzt el a nyelviskolákban. Ezért a nyelviskoláknak ez nem érdekük.)

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan nyelvköny, ami nem csak azt mondja, hogy "ez után az ige után főnévi igenevet használunk", hanem ezt is elmondaná részletesen, hogy mi is az a főnévi igenév, és pontosan mire használják a magyarban és az angolban.

Mit gondolsz, ha már az elején érted ezeket a szavakat, akkor mennyivel gyorsabban fog menni az angol tanulás?

Angol tanulási lehetőségek az interneten, ingyenes kurzusok, e-könyvek, érdekességek angolul tanulóknak.

"Az angol könyv remekül van megszerkesztve, és az alapoktól egészen magas szintre elvezet. Ettől kezdve egyre jobban értettem az elolvasott mondatokat, és egyre értelmesebbek lettek az angolra lefordított szövegeim. Továbbra is minden hivatalos tanfolyam nélkül gyarapítottam angol nyelvtudásomat.

Minden évben egyszer áttanulmányoztam ezt az angol könyvet, és egyre kevesebb bizonytalanság lett bennem a nyelvtannal kapcsolatban.

Ez a módszer olyannyira bevált, hogy 2004-ben az Egyesült Államokba kiutazva már képes voltan angol anyanyelvűeknek is segíteni a saját nyelvükön írt szövegek jobb megértésében.

Egy évig dolgoztam az USA-ban, majd hazatérve a British Council-ben sikeres angol nyelvvizsgát tettem, mely a felsőfokú C kategóriával egyenértékű. A nyelvvizsga eredményéhez természetesen komoly mértékben hozzájárult a kinti gyakorlás is, de ez főleg a beszédre és beszédértésemre volt komolyabb hatással, nem pedig az olvasásra és a fordítási képességemre.

Ezek már nagyon jól mentek előtte is az angol nyelvtan ismerete és a rendkívül sok szótárazás eredményeképpen."   F. Zoltán

Hogyan tanuld meg az angol nyelvtant akár 3 hónap alatt?


A titok, amit eddig elhallgattak előled: Értened kell a magyar nyelvtan szakszavait, ahhoz, hogy az angol nyelvtant megértsd!

Ma már az érvényesüléshez alapvetően szükséges az angol nyelv ismerete. Nem is beszélve arról, hogy sok munkahelyen meg is követelik.

Képzed el, milyen jó érzés, amikor azt tudod mondani, hogy "természetesen tudok angolul". Ismerd meg ezt az érzést !

Az angol nyelv ismerete:


Íme a SEGITSÉG hogyan tanulj meg könnyedén ANGOLUL !

 

Tudod milyen jó érzés, ha érted is azt, amit angolul tanulsz? Az új angol nyelvtanulási lehetőség: Tudd meg miért van az, hogy sokaknak nem megy az angol nyelvtan, angol, angol gyakorlás, angol tanulás, angolul, magyar nyelvtan, angol nyelvtanfolyam angol nyelvtan, magyar angol.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar tanulás angol nyelvtan gyakorlás angolul nyelvtanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

http://otthoniangolnyelvkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr981952451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.